Η επικοινωνία με το σχολείο θα εξακολουθήσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

Καθημερινή προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο

..........................................................................................................................................

Για τη διαδικασία εισαγωγής στην Α΄ τάξη του σχολείου 2022-23

25.05.2022! Προθεσμία για τη μη αποδοχής θέσης επιτυχόντος: Εδώ

16.05.2022! Κυρωμένοι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων. Κάντε κλικ: Εδώ

13.05.2022! Αποτελέσματα δοκιμασίας εισαγωγής. Κάντε κλικ: Εδώ

Ιστορικό σχετικών αναρτήσεων: Εδώ

.......................................................................................................................................

29.04.2022! Νέα πρωτόκολλα COVID-19. Κάντε κλικ: Εδώ

15.04.2022! Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας των e-εγγραφών 2022-23 Κάντε κλικ:Εδώ

.......................................................................................................................................

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΣτηρίΖΟΥΜΕ Βόρεια Εύβοια», για το σχολικό έτος 2021-22


 

Γιάννης Ρίτσος, Ειρήνη

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Erasmus / Stay Healthy - Enjoy Life

Stay Healthy - Enjoy Life

Ο ιστότοπος του Ευρωπαϊκού έργου βρίσκεται εδώ.

Βίντεο μετακίνησης Erasmus+ “Stay Healthy - Enjoy Life” στην Κωνσταντινούπολη

Erasmus - Stay Healthy - Enjoy Life

Παρακολουθήστε το βίντεο των δραστηριοτήτων της σχολικής μετακίνησης στα πλαίσια του Erasmus+ “Stay Healthy - Enjoy Life” στην Κωνσταντινούπολη από 28 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου 2022 πατώντας εδώ.

 

Erasmus+ "Stay Healthy - Enjoy Life" ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη (Φωτογραφίες)

Στα πλαίσια του Erasmus+ Ευρωπαϊκού έργου "Stay Healthy - Enjoy Life" μαθητές και μαθήτριες ταξίδεψαν από 28 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

Με συντονισμό του Τουρκικού σχολείου και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες χώρες εταίρους, πραγματοποιήθηκαν κοινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε πολιτιστικά αξιοθέατα της Πόλης, κρουαζιέρες στα στενά του Βοσπόρου και στα Πριγκηπονήσια καθώς και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

(Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση).

 

 

Από 25 Νοεμβρίου μέχρι και 1 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε ταξίδι με μαθητές/τριες στα πλαίσια του Erasmus+ "Stay Healthy - Enjoy Life" στην Ισπανία. Η πόλη όπου φιλοξενήθηκαν οι αποστολές των υπόλοιπων τεσσάρων σχολείων, που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό έργο, ονομάζεται Linares και βρίσκεται στην Ανδαλουσία. Εκτός των μαθητικών δραστηριοτήτων, έγιναν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Μαδρίτη, Γρανάδα, Μπαέθα και Κόρντομπα. Για να δείτε το βίντεο του ταξιδιού πατήστε εδώ.

 

Erasmus+ "Stay Healthy - Enjoy Life" ταξίδι στην Ισπανία (Φωτογραφίες)

Στα πλαίσια του Erasmus+ Ευρωπαϊκού έργου "Stay Healthy - Enjoy Life μαθητές και μαθήτριες ταξίδεψαν από 25 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2021 στην Ισπανία. Με συντονισμό του Ισπανικού σχολείου και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες χώρες εταίρους, πραγματοποίησαν δραστηριότητες από κοινού και επισκέφτηκαν τη Μαδρίτη, το Τολέδο και περιοχές της Ανδαλουσίας όπως τη Γρανάδα, το Λινάρες, τη Μπαέθα και την Κόρντομπα.

 

Erasmus+ "Stay Healthy - Enjoy Life” - Διαδικτυακές δραστηριότητες (2ο θέμα)

Την εβδομάδα 17-21 Μαΐου 2021, λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων εξαιτίας της πανδημίας, διεξήχθησαν διαδικτυακές δραστηριότητες, που αφορούσαν το Erasmus+ Ευρωπαϊκό έργο Stay Healthy - Enjoy Life”. Η θεματολογία ήταν “Fundamentals of a healthy diet” με συντονίστρια χώρα την Ισπανία. Χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα του Zoom. Αρχικά, έγιναν δραστηριότητες για «σπάσιμο του πάγου», τα παιδιά έπαιξαν κουίζ για τους κανόνες της υγιεινής διατροφής και, στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν εργασίες σχετικές με τη θεματολογία από τα σχολεία και των 5 χωρών. Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου που αφορούσε τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες των μαθητών των σχολείων, που συμμετέχουν βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από τις στατιστικές συσχετίσεις. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες τύπου εργαστηρίου καθώς τα παιδιά μοιράστηκαν τυχαία σε ομάδες και σύμφωνα με τις εργασίες, που είχαν δημιουργήσει, συζήτησαν για τις διατροφικές πυραμίδες, τα εβδομαδιαία υγιεινά μενού και τους διατροφικούς μύθους.


 

Οι εργασίες των Ελλήνων μαθητών για τη θεματολογία αυτή βρίσκονται αναρτημένες εδώ και μαζί με όλων των υπόλοιπων χωρών στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού έργου: http://stayhealthyenjoylife.wordpress.com

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast