.............................................................................................

Η επικοινωνία με το σχολείο γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

..........................................................................................................................................

Ωράριο λειτουργίας

..........................................................................................................................................

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης

..........................................................................................................................................

[16.3.24] Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε ΠΣ για το 2024-2025

Νέο! [16.3.24] Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

..........................................................................................................................................


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Για την εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πάργα [25-28/04/2024]

Για την τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πάργα από 25 μέχρι 28 Απριλίου 2024 κατατέθηκαν τρεις [3] προσφορές από τα γραφεία: Αναγνωστάκης Τουρς [325 Ευρώ ανά άτομο], Phila Travel [320 Ευρώ] και Life Style Travel [305 Ευρώ]. Η επιτροπή, αφού εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης, κατέληξε στην αποδοχή της προσφοράς του γραφείου Life Style Travel γιατί είναι η μόνη που ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα της προκήρυξης.

 

Για εκδρομές στο εξωτερικό που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω πανδημίας

Από τον εκπρόσωπο του γραφείου @t holidays που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των εκπαιδευτικών εκδρομών στην Ελβετία ενημερώθηκαμε ότι, αφού ολοκληρωθεί  η επιστροφή με κατάθεση στην τραπεζα των χρημάτων που έχουν κατατεθεί από τους γονείς μέσω τραπεζικού λογαριασμού, το ποσό της προκαταβολής θα δοθεί σε μετρητά στο σχολείο εντός του Σεπτεμβρίου, ώστε να επιστραφεί και αυτό στους δικαιούχους.

 

Ανακοίνωση προς τους γονείς και κηδεμόνες για την τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στις «Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γής» που ακυρώθηκε λόγω της Πανδημίας covid - 19

 

Αγαπητοί γονείς,

Όπως γνωρίζετε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  (ΦΕΚ 84 13/04/20 άρθρο 70) του Υπουργείου Παιδείας είναι ακόμη σε ισχύ. Ωστόσο, το ταξιδιωτικό γραφείο που είχε αναλάβει την υλοποίηση της εκδρομής θα επιστρέψει τμηματικά τις προκαταβολές των συμμετεχόντων μαθητών/τριών, αρχίζοντας από τους μαθητές που θα φοιτήσουν από τον Σεπτέμβριο στο Λύκειο. Ως εκ τούτου καλούνται οι γονείς τους να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους καθηγητές, προς διευθέτηση της επιστροφής των προκαταβολών τους.

 

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

 

Δαβάκη Κων/να

Παυλάκη Ερμιόνη

Διαμαντίδης Δημήτρης

 

 

Εκδρομή στη Θεσσαλία

Η περσινή εκδρομή του ομίλου «Υγεία και Ευεξία» στη Θεσσαλία που μεταφέρθηκε για το τρέχον σχολικό έτος δε θα πραγματοποιηθεί.

Όσον αφορά τα παιδιά που φοιτούν φέτος στη Β’ τάξη, η εκδρομή θα μεταφερθεί για την επόμενη σχολική χρονιά εφόσον το επιθυμούν. Για όσα αποφοιτήσουν (επειδή την επόμενη σχολική χρονιά θα ανήκουν σε άλλη σχολική μονάδα) θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 84Α/13.04.2020).

Γενικότερα, για οποιαδήποτε διευκρίνιση η επικοινωνία θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του σχολείου.

 

Ανακοίνωση για την τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στις "Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης_Μυστράς, Μονεμβασία, Μάνη, Γεράκι"

Αγαπητοί γονείς.
σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την πρόθεσή μας να μην δοθεί άλλη αναβολή στην εκπαιδευτική  μας επίσκεψη, που είχε μεταφερθεί για το διάστημα 22-25/04/21, αν οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν αλλά να προχωρήσουμε στην ακύρωσή της. Με δεδομένη την παρούσα κατάσταση [επιδημία Covid_19 σε έξαρση, επ' αόριστον αναστολή όλων των εκπαιδευτικών επισκέψεων] γνωστοποιήσαμε σε ταξιδιωτικό γραφείο και ξενοδοχείο την απόφασή μας να ακυρώσουμε την εκδρομή μας, ενώ παράλληλα τους ζητήσαμε να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατό την επιστροφή των χρημάτων που αναλογούν σε κάθε μαθητή/-τρια. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.
Οι Υπεύθυνοι Καθηγητές/-τριες

Δαβάκη Κ., Διαμαντίδης Δ., Παυλάκη Ε., Χαλκίδης Α.
 

Aνακοίνωση για επιστροφή χρημάτων εκδρομής στους Δελφούς

Δείτε την ανακοίνωση που επισυνάπτεται

 

Ενημέρωση για την εκδρομή στις Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης

 

Αγαπητοί γονείς,

όπως γνωρίζετε η νέα σχολική χρονιά ξεκινά νωρίτερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, κάτι που ανατρέπει τον προγραμματισμό για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στις «Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης_Μυστράς, Μονεμβασία, Γεράκι, Μάνη» που είχε οριστεί για τις 10-13/09. Επιπλέον, ο Σεπτέμβριος είναι πολύ «κοντά», κάτι που ενδεχομένως να φέρει νέα έκτακτη αναβολή της εκδρομής. Έχοντας υπόψη ότι σύμφωνα με την (ΠΝΠ) ΦΕΚ 84/Α/13/04/2020 τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι υποχρεωμένα να παράσχουν Voucher διάρκειας 18 μηνών και κρίνοντας με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, αποφασίστηκε η ανωτέρω τετραήμερη να μεταφερθεί στο χρονικό διάστημα 22-25/04/2021. Εάν δεν καταστεί εκ νέου δυνατή η υλοποίηση της εκδρομής, τότε, δεν θα υπάρξει νέα μετάθεση. Ως εκ τούτου με το πέρας του 18μηνου το οποίο ξεκινά από σήμερα, θα επιστραφούν τα χρήματα στους συμμετέχοντες στην εκδρομή. Για τους μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου που από τη νέα σχολική χρονιά θα φοιτούν στο Λύκειο θα υπάρξει σχετική μέριμνα.

Οι Υπεύθυνοι Καθηγητές:

Δαβάκη Κωνσταντίνα [Όμιλος Φωτογραφίας: condav11@gmail.com]

Διαμαντίδης Δημήτριος [Πρόγραμμα Αρχαιοαστρονομίας: dimitrd@ppp.uoa.gr]

Παυλάκη Ερμιόνη [Όμιλος Γερμανικών & Όμιλοι Κόμικς_Ρομποτικής: nonip@sch.gr ]

 

 

Για την εκδρομή στους Δελφούς

Τα χρήματα των μαθητών που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή στους Δελφούς, θα επιστραφούν το Σεπτέμβριο, 
όπως μας ενημέρωσε το τουριστικό γραφείο At Holidays.
 

Eνημέρωση από τουριστικά πρακτορεία σχετικά με προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές (Θεσσαλία, Γενεύη, Ελβετία)

 

Επισυνάπτεται ενημέρωση από τουριστικά πρακτορεία σχετικά με προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές

α) Ενημέρωση από το τουριστικό γραφείο MESSOGIA tours (σχολική εκδρομή το διάστημα 9-12 Απριλίου στη Θεσσαλία)

β) Ενημέρωση από το τουριστικό γραφείο At Holidays (σχολική εκδρομή στη Γενεύη το διάστημα 04/05/2020-08/05/2020 και σχολική εκδρομή στην Ελβετία το διάστημα 09/04/2020-12/04/2020 )

 

Attachments:
Download this file (ekdromes at holidays.pdf)ekdromes at holidays.pdf[ ]244 Kb
Download this file (MESSOGIA TOURS.pdf)MESSOGIA TOURS.pdf[ ]690 Kb
 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στις «Μεσαιωνικές Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης» [09-12/04/2020]

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στις «Μεσαιωνικές Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης_Μυστράς, Μονεμβασία, Γεράκι, Μάνη» [09-12/04/2020], κατατέθηκαν κλειστές στο σχολείο οκτώ προσφορές από τα γραφεία: α] Forever Travel, β] Travel Factory, γ] @tHolidays, δ] Tourist Power, ε] Zorpidis Travel Services, στ] Smile Acadimos, ζ] ΙΑΣΩΝ, η] IQ Holidays «Έξυπνες Διακοπές» και μία εκπρόθεσμη από το Stavropoulos Tours.

Η επιτροπή εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης. Έδωσε βαρύτητα στην πληρότητα του φακέλου. Συνεκτίμησε το προτεινόμενο ξενοδοχείο [ποιότητα, παροχές, πολύ θετική αξιολόγηση] καθώς επίσης και τις επιπλέον παροχές [μία ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό και 15% έκπτωση στο δεύτερο παιδί σε περίπτωση που συμμετάσχουν αδέρφια] και κατέληξε στην αποδοχή της προσφοράς του γραφείου ΙΑΣΩΝ.

 

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία (9-12/4/2020)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία (9-12/4/2020), κατατέθηκαν κλειστές στο σχολείο τέσσερις προσφορές, από τα γραφεία : α) ‘’IQ Holidays’’, β) ‘’Zorpidis travel agency’’ γ) ‘’at holidays’’ και  ‘’Liaison tours’’. Αφού εξετάστηκαν οι παραπάνω προσφορές , κρίθηκε πληρέστερη αυτή του ταξιδιωτικού γραφείου ‘’at holidays’’, επειδή έχει τη καλύτερη σχέση προσφοράς και τιμής : συνεχή παρουσία επαγγελματία αρχηγού,   συνεχή παρουσία επαγγελματία ξεναγού, πούλμαν συνεχώς μαζί και στην αποκλειστική διάθεση του σχολείου, δείπνο στο ξενοδοχείο, 50 ευρώ έκπτωση στα αδέλφια που συμμετέχουν, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, ώρες πτήσεων που επιτρέπουν να αξιοποιηθούν πλήρως οι ημέρα αναχώρησης (6.30) και επιστροφής (21.10).


 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλία (09-12/04/2020)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλία (09-12/04/2020), μετά από επαναπροκηρυξη, κατατέθηκαν 2 προσφορές από τα γραφεία Travel Project και Messogia Tours. Η επιτροπή εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης και επέλεξε αυτή του Messogia Tours ως πληρέστερη, αφού προτείνει συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες και ξενοδοχεία των οποίων η θέση εξυπηρετεί τις δραστηριότητες αυτές.

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast