*** Η  γραμματεία του σχολείου είναι ανοιχτή για το κοινό τις εργάσιμες μέρες  από 11.00 π.μ. έως 13.15 μ.μ. ***

Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Για την εκδρομή στην Κρήτη

Η οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής στην Κρήτη ανατίθεται στο ταξιδιωτικό γραφείο Μάνεσης, γιατί κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά και επιπλέον παροχές που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών.

 

Για την εκδρομή στη Γαλλία (29/3-2/4/18)

Για την εκδρομή στη Γαλλία (29/3-2/4/18) έχει επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS Tours, διότι κατέθεσε την πιο οικονομική προσφορά.

 

Για την εκδρομή στο Νομό Μαγνησίας 27-30/4/2018)

Για την εκδρομή στο Νομό Μαγνησίας 27-30/4/2018) επελέγη το ταξιδιωτικό γραφείο ΙΑΣΩΝ , λόγω της θέσης του προτεινόμενου ξενοδοχείου (Πορταριά), η οποία εξυπηρετεί καλύτερα το πρόγραμμα της εκδρομής. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο Βιβλίο  πράξεων τη Δ/νσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή του νομού Γρεβενών (27-30 Απριλίου 2018)

Για την εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή του νομού Γρεβενών  (27-30 Απριλίου 2018) επελέγη το τουριστικό γραφείο Messogia Tours έχοντας καταθέσει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά σύμφωνα με όσα διατυπώθηκαν στη διαδικτυακή προκήρυξη της εκδρομής.

 

Για την εκδρομή στη Γαλλία

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στη Γαλλία επαναπροκηρύσσεται σε διαφορετικές ημερομηνίες, λόγω του ότι για τις προηγούμενες προκηρύξεις δεν κατατέθηκαν οι απαιτούμενες από το νόμο 3 προσφορές από τουριστικά γραφεία.

 

Για την εκδρομή στην Ιρλανδία

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στην Ιρλανδία ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη και πληρέστερη προσφορά.

 

Νέα εγκύκλιος για διδακτικές επισκέψεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Σύμφωνα με την Υ.Α.  αριθμ. 33120/ΓΔ4, ΦΕΚ 681, 6-3-17 , άρθρο 4: «Μαθητές/μαθήτριες οι οποίοι δε συμμετέχουν, παραμένουν στο σχολείο καθ΄όλη τη διάρκεια της διδακτικής επίσκεψης και συμμετέχουν σε σχολικές  δραστηριότητες  ή παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων»

 

Ακύρωση εκδρομών (Θεσσαλονίκη, Λέσβος)

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές στην Θεσσαλονίκη και στην Λέσβο, ακυρώνονται.

 

Δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στην Κεφαλλονιά

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στην Κεφαλλονιά δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών.

 

Επιλογές τουριστικών πρακτορείων για τις εκδρομές σε Λέσβο και Κορινθία-Αρκαδία

Για την εκδρομή στη Λέσβο έχει επιλεγεί το πρακτορείο  RIKA Travel γιατί ήταν η πιο οικονομική προσφορά.

Για την εκδρομή στην Κορινθία και Αρκαδία έχει επιλεγεί το πρακτορείο  Smile Acadimos γιατί ήταν η πιο οικονομική προσφορά.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στα Ιωάννινα (6-9/4/17)

Η διοργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα (6-9/4/2017) ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο ΙΑΣΩΝ. Η αξιολόγηση των προσφορών επισυνάπτεται.

 

Aνάθεση εκδρομών-αναβολή εκδρομής στα Καλάβρυτα

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη νοτιοδυτική Γαλλία, η διοργάνωση ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS TOURS, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Η έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων για την Πολωνία (23-29/4/17) ανατέθηκε στο Liaison tours, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Η προγραμματισμένη ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στα Καλάβρυτα (28/1/17) αναβάλλεται λόγω  δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψει ο καιρός.

 
Περισσότερα Άρθρα...

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast