Την θερινή περίοδο το σχολείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε Δευτέρα από τις 8.30 έως τις 13.30
Από τη Δευτέρα 18/5/20 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος επισκεπτών στο σχολείο.
Η επικοινωνία θα εξακολουθήσει να γίνεται μέσω του email 2gympeir@sch.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τις εγγραφές αποφοίτων του Γυμνασίου μας στο Λύκειο, μέσω της εφαρμογής e-eggrafes, διαβάστε οδηγίες ΕΔΩ

 

...............................................................................................................................................................................

 

 

Αριθμός θέσεων στην Α΄ γυμνασίου: 156

ΝΕΟ: Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες  των συμμετεχόντων/ουσών στη δοκιμασία δεξιοτήτων για εισαγωγή στο σχολείο μας.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ε Ι Σ Α Γ Ο Ν Τ Α Ι

Στις πρώτες 141 θέσεις, οι υποψήφιοι με Α/Α από 1 έως 121, δηλαδή όσοι/όσες έχουν ΣΥΝΟΛΟ από 62 μόρια  και πάνω, στον πίνακα βαθμολογιών (οι υποψήφιοι στις θέσεις 121-141 ισοβαθμούν και εισάγονται).

Στις υπόλοιπες 15 θέσεις, δηλαδή από 142 μέχρι 156, οι αναφερόμενοι/ες ΕΔΩ στον πίνακα επιτυχόντων/ουσών, όπως προέκυψε μετά την κλήρωση.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιλαχόντες

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα επιλαχόντων/ουσών, με σειρά, όπως προέκυψε από την κλήρωση.

-------------------------------

Δείτε εδώ ΕΔΩ οδηγίες εγγραφής στην Α΄ Γυμνασίου.

...............................................................................................................................................................................

Δείτε ΕΔΩ θέματα και απαντήσεις της δοκιμασίας εισαγωγής 2020

 

Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Ενημέρωση για την εκδρομή στις Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης

 

Αγαπητοί γονείς,

όπως γνωρίζετε η νέα σχολική χρονιά ξεκινά νωρίτερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, κάτι που ανατρέπει τον προγραμματισμό για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στις «Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης_Μυστράς, Μονεμβασία, Γεράκι, Μάνη» που είχε οριστεί για τις 10-13/09. Επιπλέον, ο Σεπτέμβριος είναι πολύ «κοντά», κάτι που ενδεχομένως να φέρει νέα έκτακτη αναβολή της εκδρομής. Έχοντας υπόψη ότι σύμφωνα με την (ΠΝΠ) ΦΕΚ 84/Α/13/04/2020 τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι υποχρεωμένα να παράσχουν Voucher διάρκειας 18 μηνών και κρίνοντας με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, αποφασίστηκε η ανωτέρω τετραήμερη να μεταφερθεί στο χρονικό διάστημα 22-25/04/2021. Εάν δεν καταστεί εκ νέου δυνατή η υλοποίηση της εκδρομής, τότε, δεν θα υπάρξει νέα μετάθεση. Ως εκ τούτου με το πέρας του 18μηνου το οποίο ξεκινά από σήμερα, θα επιστραφούν τα χρήματα στους συμμετέχοντες στην εκδρομή. Για τους μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου που από τη νέα σχολική χρονιά θα φοιτούν στο Λύκειο θα υπάρξει σχετική μέριμνα.

Οι Υπεύθυνοι Καθηγητές:

Δαβάκη Κωνσταντίνα [Όμιλος Φωτογραφίας: condav11@gmail.com]

Διαμαντίδης Δημήτριος [Πρόγραμμα Αρχαιοαστρονομίας: dimitrd@ppp.uoa.gr]

Παυλάκη Ερμιόνη [Όμιλος Γερμανικών & Όμιλοι Κόμικς_Ρομποτικής: nonip@sch.gr ]

 

 

Για την εκδρομή στους Δελφούς

Τα χρήματα των μαθητών που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή στους Δελφούς, θα επιστραφούν το Σεπτέμβριο, 
όπως μας ενημέρωσε το τουριστικό γραφείο At Holidays.
 

Eνημέρωση από τουριστικά πρακτορεία σχετικά με προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές (Θεσσαλία, Γενεύη, Ελβετία)

 

Επισυνάπτεται ενημέρωση από τουριστικά πρακτορεία σχετικά με προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές

α) Ενημέρωση από το τουριστικό γραφείο MESSOGIA tours (σχολική εκδρομή το διάστημα 9-12 Απριλίου στη Θεσσαλία)

β) Ενημέρωση από το τουριστικό γραφείο At Holidays (σχολική εκδρομή στη Γενεύη το διάστημα 04/05/2020-08/05/2020 και σχολική εκδρομή στην Ελβετία το διάστημα 09/04/2020-12/04/2020 )

 

Attachments:
Download this file (ekdromes at holidays.pdf)ekdromes at holidays.pdf[ ]244 Kb
Download this file (MESSOGIA TOURS.pdf)MESSOGIA TOURS.pdf[ ]690 Kb
 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στις «Μεσαιωνικές Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης» [09-12/04/2020]

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στις «Μεσαιωνικές Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης_Μυστράς, Μονεμβασία, Γεράκι, Μάνη» [09-12/04/2020], κατατέθηκαν κλειστές στο σχολείο οκτώ προσφορές από τα γραφεία: α] Forever Travel, β] Travel Factory, γ] @tHolidays, δ] Tourist Power, ε] Zorpidis Travel Services, στ] Smile Acadimos, ζ] ΙΑΣΩΝ, η] IQ Holidays «Έξυπνες Διακοπές» και μία εκπρόθεσμη από το Stavropoulos Tours.

Η επιτροπή εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης. Έδωσε βαρύτητα στην πληρότητα του φακέλου. Συνεκτίμησε το προτεινόμενο ξενοδοχείο [ποιότητα, παροχές, πολύ θετική αξιολόγηση] καθώς επίσης και τις επιπλέον παροχές [μία ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό και 15% έκπτωση στο δεύτερο παιδί σε περίπτωση που συμμετάσχουν αδέρφια] και κατέληξε στην αποδοχή της προσφοράς του γραφείου ΙΑΣΩΝ.

 

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία (9-12/4/2020)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία (9-12/4/2020), κατατέθηκαν κλειστές στο σχολείο τέσσερις προσφορές, από τα γραφεία : α) ‘’IQ Holidays’’, β) ‘’Zorpidis travel agency’’ γ) ‘’at holidays’’ και  ‘’Liaison tours’’. Αφού εξετάστηκαν οι παραπάνω προσφορές , κρίθηκε πληρέστερη αυτή του ταξιδιωτικού γραφείου ‘’at holidays’’, επειδή έχει τη καλύτερη σχέση προσφοράς και τιμής : συνεχή παρουσία επαγγελματία αρχηγού,   συνεχή παρουσία επαγγελματία ξεναγού, πούλμαν συνεχώς μαζί και στην αποκλειστική διάθεση του σχολείου, δείπνο στο ξενοδοχείο, 50 ευρώ έκπτωση στα αδέλφια που συμμετέχουν, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, ώρες πτήσεων που επιτρέπουν να αξιοποιηθούν πλήρως οι ημέρα αναχώρησης (6.30) και επιστροφής (21.10).


 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλία (09-12/04/2020)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλία (09-12/04/2020), μετά από επαναπροκηρυξη, κατατέθηκαν 2 προσφορές από τα γραφεία Travel Project και Messogia Tours. Η επιτροπή εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης και επέλεξε αυτή του Messogia Tours ως πληρέστερη, αφού προτείνει συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες και ξενοδοχεία των οποίων η θέση εξυπηρετεί τις δραστηριότητες αυτές.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Καστοριά 14-17/11/2019

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Καστοριά 14-17/11/2019 κατατέθηκαν 7 προσφορές από τα γραφεία Owl travel, Connection travel, @t holidays, Team travel, IQ holidays, Zorpidis και Stavropoulos tours. Η επιτροπή, εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης, δηλαδή ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης, πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας συνεχώς στη διάθεση του σχολείου, κατάθεση κλειστής προσφοράς, πληρότητα φακέλου. Συνεκτίμησε επίσης τις επιπλέον παροχές και κατέληξε στην αποδοχή της προσφοράς του γραφείου @t holidays.

 

Για την εκδρομή στην Ελβετία-Γαλλία 4-8/5/2020

Για την  εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία και Γαλλία κατατέθηκαν 4 προσφορές. Επελέγη ως κατάλυμα το ξενοδοχείο  Le Roma  στο Albertville, γιατί βρίσκεται σε εξυπηρετική θέση για τους σκοπούς της εκπαιδευτικής εκδρομής. Το ξενοδοχείο   προτάθηκε από δύο τουριστικά γραφεία, με τις ίδιες παροχές και επελέγη η οικονομικότερη προσφορά του πρακτορείου @t Holidays  ( 670€)

 

Για τη 2η εκδρομή του σχολείου στη Σύρο

Για τη 2η εκδρομή του σχολείου στη Σύρο, κατατέθηκαν 3 προσφορές από τα γραφεία Manessis (250 ευρώ), Online tours (250 ευρώ) και SmileAcadimos (220 ευρώ) και επελέγη η οικονομικότερη.

Attachments:
Download this file (Syros2_1.pdf)Syros2_1.pdf[ ]815 Kb
Download this file (Syros2_2.pdf)Syros2_2.pdf[ ]1174 Kb
Download this file (Syros2_3.pdf)Syros2_3.pdf[ ]887 Kb
 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ισπανία (5-9/3/2019)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ισπανία (5-9/3/2019) κατατέθηκαν 5 προσφορές, από τα τουριστικά γραφεία Travelway, SmileAcadimos, Liaison Tours, Hellenic Coaches και Κύκλος. Επελέγη η προσφορά του Travelway, γιατί  κατέθεσε την οικονομικότερη και πληρέστερη προσφορά με βάση τα προαπαιτούμενα της προκήρυξης. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης.

Attachments:
Download this file (Ισπανία 1.pdf)Ισπανία 1.pdf[ ]2314 Kb
Download this file (Ισπανία 2.pdf)Ισπανία 2.pdf[ ]741 Kb
Download this file (Ισπανία 3.pdf)Ισπανία 3.pdf[ ]6194 Kb
Download this file (Ισπανία 4.pdf)Ισπανία 4.pdf[ ]2210 Kb
Download this file (Ισπανία 5.pdf)Ισπανία 5.pdf[ ]6143 Kb
 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία και στη Γαλλία (19-23/4/2019)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία και στη Γαλλία (19-23/4/2019) κατατέθηκαν 3 προσφορές, από τα τουριστικά γραφεία @tHolidays, Smile Acadimos και Hellenic Coaches. Επελέγη η προσφορά του Smile Acadimos, γιατί πληροί ακριβώς τις προδιαγραφές της προκήρυξης,   και έχει επιπλέον προσφερόμενα (έκπτωση σε αδέλφια, αρχηγό και ξεναγό, είσοδο ξενάγηση στο κάστρο της Χαϊδελβέργης, είσοδο και ξενάγηση στον καθεδρικό ναό του Στρασβούργου.)

 

Για την εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα (25-27/1/19)

Για την εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα (25-27/1/19) κατατέθηκαν προσφορές από τα παρακάτω τουριστικά γραφεία:

Tourist Power

Smile Acadimos

Ιάσων

Online Holidays

Manessis

Οι προσφορές των γραφείων Ιάσων,  Online Holidays και Manessis πρότειναν ξενοδοχεία σε Καρδίτσα και Καλαμπάκα, ενώ οι προσφορές του Tourist Power και Smile Acadimos πρότειναν ξενοδοχεία στη λίμνη Πλαστήρα. Επελέγη η προσφορά του Smile Acadimos γιατί ήταν αξιόπιστη, πληρέστερη και πληροί  ακριβώς τις προϋποθέσεις της προκήρυξης. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης.

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast