*** Η  γραμματεία του σχολείου είναι ανοιχτή για το κοινό τις εργάσιμες μέρες  από 11.00 π.μ. έως 13.15 μ.μ. ***

Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Για την εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα (25-27/1/19)

Για την εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα (25-27/1/19) κατατέθηκαν προσφορές από τα παρακάτω τουριστικά γραφεία:

Tourist Power

Smile Acadimos

Ιάσων

Online Holidays

Manessis

Οι προσφορές των γραφείων Ιάσων,  Online Holidays και Manessis πρότειναν ξενοδοχεία σε Καρδίτσα και Καλαμπάκα, ενώ οι προσφορές του Tourist Power και Smile Acadimos πρότειναν ξενοδοχεία στη λίμνη Πλαστήρα. Επελέγη η προσφορά του Smile Acadimos γιατί ήταν αξιόπιστη, πληρέστερη και πληροί  ακριβώς τις προϋποθέσεις της προκήρυξης. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Σύρο (18-21/4/19)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Σύρο (18-21/4/19) κατατέθηκαν στο σχολείο 6 προσφορές,  από τα ταξιδιωτικά γραφεία:

Manessis

Iάσων Tours

Smile Acadimos

@Holidays

OWL travel

Panolympia

Επελέγη η προσφορά του Ιάσων Tours , γιατί ήταν η πλέον συμφέρουσα σε σχέση τιμής και παροχών, τηρώντας όλα τα προαπαιτούμενα της προκήρυξης. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης.

 

Επιλογή τουριστικών γραφείων για εκδρομή στη Μακεδονία και στη Γαλλία

Για την εκδρομή στη Μακεδονία (18 - 21 Απριλίου 2019) επελέγη η προσφορά του Messogia Tours, γιατί ήταν σαφής αναφορικά με τους προορισμούς, τις διανυκτερεύσεις (με ημιδιατροφή σε μπουφέ) και την πραγματοποίηση επισκέψεων γεωμορφικού - πολιτιστικού χαρακτήρα και φυσικών δραστηριοτήτων στο υπαίθριο περιβάλλον. Οι προτάσεις των μετακινήσεων και τα σημεία διαμονής (ξενοδοχεία) - ημιδιατροφής του συγκεκριμένου πρακτορείου κρίθηκαν εξυπηρετικές όσον αφορά τους προορισμούς των μετακινήσεων για την εξοικονόμηση χρόνου και την ποιότητα του ταξιδιού.

Για την εκδρομή στη Γαλλία (6-10/5/2019) επελέγη η προσφορά του γραφείου Smile @cadimos, γιατί ήταν η πιο ολοκληρωμένη και η πιο οικονομική.

Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο γραφείο πράξεων της Διεύθυνσης.

 

Για την εκδρομή στην Κρήτη

Η οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής στην Κρήτη ανατίθεται στο ταξιδιωτικό γραφείο Μάνεσης, γιατί κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά και επιπλέον παροχές που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών.

 

Για την εκδρομή στη Γαλλία (29/3-2/4/18)

Για την εκδρομή στη Γαλλία (29/3-2/4/18) έχει επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS Tours, διότι κατέθεσε την πιο οικονομική προσφορά.

 

Για την εκδρομή στο Νομό Μαγνησίας 27-30/4/2018)

Για την εκδρομή στο Νομό Μαγνησίας 27-30/4/2018) επελέγη το ταξιδιωτικό γραφείο ΙΑΣΩΝ , λόγω της θέσης του προτεινόμενου ξενοδοχείου (Πορταριά), η οποία εξυπηρετεί καλύτερα το πρόγραμμα της εκδρομής. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο Βιβλίο  πράξεων τη Δ/νσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή του νομού Γρεβενών (27-30 Απριλίου 2018)

Για την εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή του νομού Γρεβενών  (27-30 Απριλίου 2018) επελέγη το τουριστικό γραφείο Messogia Tours έχοντας καταθέσει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά σύμφωνα με όσα διατυπώθηκαν στη διαδικτυακή προκήρυξη της εκδρομής.

 

Για την εκδρομή στη Γαλλία

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στη Γαλλία επαναπροκηρύσσεται σε διαφορετικές ημερομηνίες, λόγω του ότι για τις προηγούμενες προκηρύξεις δεν κατατέθηκαν οι απαιτούμενες από το νόμο 3 προσφορές από τουριστικά γραφεία.

 

Για την εκδρομή στην Ιρλανδία

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στην Ιρλανδία ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη και πληρέστερη προσφορά.

 

Νέα εγκύκλιος για διδακτικές επισκέψεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Σύμφωνα με την Υ.Α.  αριθμ. 33120/ΓΔ4, ΦΕΚ 681, 6-3-17 , άρθρο 4: «Μαθητές/μαθήτριες οι οποίοι δε συμμετέχουν, παραμένουν στο σχολείο καθ΄όλη τη διάρκεια της διδακτικής επίσκεψης και συμμετέχουν σε σχολικές  δραστηριότητες  ή παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων»

 

Ακύρωση εκδρομών (Θεσσαλονίκη, Λέσβος)

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές στην Θεσσαλονίκη και στην Λέσβο, ακυρώνονται.

 

Δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στην Κεφαλλονιά

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στην Κεφαλλονιά δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών.

 
Περισσότερα Άρθρα...

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast