Η επικοινωνία με το σχολείο θα εξακολουθήσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι κηδεμόνες των μαθητών /τριών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self tests από τα φαρμακεία μέχρι την Παρασκευή 17/9, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις θέσεις 155 και 156 εισακτέων στην Α΄ τάξη και για τον πίνακα επιλαχόντων

Εγγραφές Α΄ τάξης: Πατήστε ΕΔΩ

Νέο! Αποτελέσματα εξετάσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου σχολικού έτους 2021-22

Νέο! Καθημερινή προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο

Ευχαριστίες


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Φυσική Αγωγή - Αγωγή Υγείας / Περιβάλλον & Ανθρώπινη Υγεία

Περιβάλλον & Ανθρώπινη Υγεία

Στον Όμιλο "Περιβάλλον & Ανθρώπινη Υγεία", που πραγματοποιείται από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Αλέξανδρο Λαζαρίδη κατά το σχολικό έτος 2012-2013, συμμετέχουν 30 μαθητές και από τις τρεις τάξεις του σχολείου. Στόχος είναι, να κατανοήσουν οι μαθητές την άρρηκτη σχέση του Περιβάλλοντος με την Ανθρώπινη Υγεία και τη Φυσική Δραστηριότητα. Θα τους ανατεθούν εργασίες θεωρητικού και πρακτικού χαρακτήρα, που θα παρουσιάστουν ή θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο. Επίσης, μέσα από τον όμιλο θα αναπτυχθούν δράσεις με διάφορους φορείς και θα έχουν την ευκαιρία για βιωματικές δράσεις.

Έρευνα πεδίου με θέμα την "Περιβαλλοντική Συνείδηση"

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ομίλου «Περιβάλλον και Ανθρώπινη Υγεία» πραγματοποιήθηκε έρευνα πεδίου στο σχολείο μας με θέμα την "Περιβαλλοντική Συνείδηση".


 

Εκπαιδευτική εκδρομή 2013

Η εκπαιδευτική εκδρομή στην Πελοπόννησο στις 20-23 Απριλίου πλαισίωσε τη θεματολογία του εκπαιδευτικού ομίλου "Περιβάλλον και Ανθρώπινη Υγεία". Ο αριθμός των συμμετεχόντων μαθητών ήταν 20 με συνοδούς τους Αλέξανδρο Λαζαρίδη (ΠΕ11) και Νίκο Καψάλα (ΠΕ03).

 

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Περισσότερα...

 

Βιολογικά προϊόντα, τι χρειάζεται να γνωρίζουμε

Φυσική Αγωγή - Αγωγή Υγείας

Στα πλαίσια του ομίλου "Περιβάλλον και Ανθρώπινη Υγεία" προσκλήθηκαν εκπρόσωποι του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων "ΔΗΩ". Παραχώρησαν συνέντευξη στους μαθητές παρέχοντας σημαντική πληροφόρηση.

Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης:

 

Περισσότερα...

 

Συνέντευξη Ελληνίδας πρωταθλήτριας σε μαθητές

Φυσική Αγωγή - Αγωγή Υγείας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ξιφασκία και 5η Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 Βάσω Βουγιούκα παραχώρησε συνέντευξη στους μαθητές του ομίλου «Περιβάλλον και Ανθρώπινη Υγεία».

 

 

Περισσότερα...

 

Επίσκεψη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Φυσική Αγωγή - Αγωγή Υγείας

Στις 17 Δεκεμβρίου οι μαθητές του ομίλου «Περιβάλλον και Ανθρώπινη Υγεία» επισκέφτηκαν τους χώρους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησαν εκπαιδευτική προβολή για την πολυετή ιστορία του Πανεπιστημίου. Επίσης, ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας, Γεωργίας, Γαλακτοκομίας, Φυτικής Παραγωγής καθώς και στο Γεωργικό Μουσείο.

 
Περισσότερα Άρθρα...

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast