Η επικοινωνία με το σχολείο θα εξακολουθήσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι κηδεμόνες των μαθητών /τριών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self tests από τα φαρμακεία μέχρι την Παρασκευή 17/9, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις θέσεις 155 και 156 εισακτέων στην Α΄ τάξη και για τον πίνακα επιλαχόντων

Εγγραφές Α΄ τάξης: Πατήστε ΕΔΩ

Νέο! Αποτελέσματα εξετάσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου σχολικού έτους 2021-22

Νέο! Καθημερινή προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο

Ευχαριστίες


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα

Δημιουργία λογαριασμών σύνδεσης των μαθητών του σχολείου μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο της διδασκαλίας του μαθήματος της Πληροφορικής, οι μαθητές μας ασκούνται σε μια σειρά από διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες. Εκτιμούμε πως η ορθότερη λύση (για την ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου στη διδασκαλία) είναι να χρησιμοποιούμε κατά το δυνατόν τις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, αντί για ανάλογες υπηρεσίες ιδιωτικών φορέων. Για να υλοποιηθεί αυτή η επιλογή πρέπει να δημιουργήσουμε λογαριασμούς σύνδεσης των μαθητών μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, έχει δημιουργηθεί, συντηρείται και υποστηρίζεται με φροντίδα του Υπουργείου Παιδείας και αποτελεί ένα ασφαλές και απαλλαγμένο από διαφημίσεις διαδικτυακό χώρο/περιβάλλον. Μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για το θέμα από τo αρχείο που επισυνάπτεται ή από το ίδιο το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) http://www.sch.gr

Τις επόμενες ημέρες τα παιδιά σας θα σας φέρουν μια σχετική δήλωση για να την υπογράψετε. Παρακαλούμε να την επιστρέψετε (μέσω των παιδιών σας) υπογραμμένη μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στους εκπαιδευτικούς πληροφορικής, ώστε να ολοκληρώσουμε έγκαιρα την έκδοση των περίπου 490 λογαριασμών των μαθητών μας.

Με εκτίμηση

Οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνάσιου Αθήνας

Attachments:
Download this file (mailsch.doc)mailsch.doc[Πληροφορίες και φόρμα δήλωσης]227 Kb
 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast