.............................................................................................

Η επικοινωνία με το σχολείο γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

..........................................................................................................................................

Ωράριο λειτουργίας

..........................................................................................................................................

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης

..........................................................................................................................................

Νέο! [8.4.24] Εγγραφές μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Αθηνών στο Λύκειο

[29.3.24] Εισαγωγή σε ΠΣ για το 2024-2025: διαδικασία αίτησης

Νέο! [2.4.24] Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

..........................................................................................................................................


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Eνημέρωση από τουριστικά πρακτορεία σχετικά με προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές (Θεσσαλία, Γενεύη, Ελβετία)

 

Επισυνάπτεται ενημέρωση από τουριστικά πρακτορεία σχετικά με προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές

α) Ενημέρωση από το τουριστικό γραφείο MESSOGIA tours (σχολική εκδρομή το διάστημα 9-12 Απριλίου στη Θεσσαλία)

β) Ενημέρωση από το τουριστικό γραφείο At Holidays (σχολική εκδρομή στη Γενεύη το διάστημα 04/05/2020-08/05/2020 και σχολική εκδρομή στην Ελβετία το διάστημα 09/04/2020-12/04/2020 )

 

Attachments:
Download this file (ekdromes at holidays.pdf)ekdromes at holidays.pdf[ ]244 Kb
Download this file (MESSOGIA TOURS.pdf)MESSOGIA TOURS.pdf[ ]690 Kb
 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στις «Μεσαιωνικές Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης» [09-12/04/2020]

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στις «Μεσαιωνικές Καστροπολιτείες της Λακωνικής Γης_Μυστράς, Μονεμβασία, Γεράκι, Μάνη» [09-12/04/2020], κατατέθηκαν κλειστές στο σχολείο οκτώ προσφορές από τα γραφεία: α] Forever Travel, β] Travel Factory, γ] @tHolidays, δ] Tourist Power, ε] Zorpidis Travel Services, στ] Smile Acadimos, ζ] ΙΑΣΩΝ, η] IQ Holidays «Έξυπνες Διακοπές» και μία εκπρόθεσμη από το Stavropoulos Tours.

Η επιτροπή εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης. Έδωσε βαρύτητα στην πληρότητα του φακέλου. Συνεκτίμησε το προτεινόμενο ξενοδοχείο [ποιότητα, παροχές, πολύ θετική αξιολόγηση] καθώς επίσης και τις επιπλέον παροχές [μία ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό και 15% έκπτωση στο δεύτερο παιδί σε περίπτωση που συμμετάσχουν αδέρφια] και κατέληξε στην αποδοχή της προσφοράς του γραφείου ΙΑΣΩΝ.

 

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία (9-12/4/2020)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία (9-12/4/2020), κατατέθηκαν κλειστές στο σχολείο τέσσερις προσφορές, από τα γραφεία : α) ‘’IQ Holidays’’, β) ‘’Zorpidis travel agency’’ γ) ‘’at holidays’’ και  ‘’Liaison tours’’. Αφού εξετάστηκαν οι παραπάνω προσφορές , κρίθηκε πληρέστερη αυτή του ταξιδιωτικού γραφείου ‘’at holidays’’, επειδή έχει τη καλύτερη σχέση προσφοράς και τιμής : συνεχή παρουσία επαγγελματία αρχηγού,   συνεχή παρουσία επαγγελματία ξεναγού, πούλμαν συνεχώς μαζί και στην αποκλειστική διάθεση του σχολείου, δείπνο στο ξενοδοχείο, 50 ευρώ έκπτωση στα αδέλφια που συμμετέχουν, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, ώρες πτήσεων που επιτρέπουν να αξιοποιηθούν πλήρως οι ημέρα αναχώρησης (6.30) και επιστροφής (21.10).


 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλία (09-12/04/2020)

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλία (09-12/04/2020), μετά από επαναπροκηρυξη, κατατέθηκαν 2 προσφορές από τα γραφεία Travel Project και Messogia Tours. Η επιτροπή εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης και επέλεξε αυτή του Messogia Tours ως πληρέστερη, αφού προτείνει συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες και ξενοδοχεία των οποίων η θέση εξυπηρετεί τις δραστηριότητες αυτές.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Καστοριά 14-17/11/2019

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Καστοριά 14-17/11/2019 κατατέθηκαν 7 προσφορές από τα γραφεία Owl travel, Connection travel, @t holidays, Team travel, IQ holidays, Zorpidis και Stavropoulos tours. Η επιτροπή, εξέτασε τις προσφορές με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης, δηλαδή ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης, πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας συνεχώς στη διάθεση του σχολείου, κατάθεση κλειστής προσφοράς, πληρότητα φακέλου. Συνεκτίμησε επίσης τις επιπλέον παροχές και κατέληξε στην αποδοχή της προσφοράς του γραφείου @t holidays.

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast