.............................................................................................

Η επικοινωνία με το σχολείο γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

..........................................................................................................................................

Ωράριο λειτουργίας

..........................................................................................................................................

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης

..........................................................................................................................................

Νέο! [24.4.24] Εισαγωγή σε ΠΣ για το 2024-2025: ανακοίνωση προσωρινού καταλόγου υποψηφίων στο εξεταστικό κέντρο του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Αθηνών

[8.4.24] Εγγραφές μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Αθηνών στο Λύκειο

[2.4.24] Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

..........................................................................................................................................


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αλόννησο

Για την εκδρομή στην Αλόννησο επελέγη η προσφορά του πρακτορείου Albedo Travel επειδή ήταν η πιο οικονομική αλλά και πληρέστερη. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη 18-20/3/16

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη 18-20/3/16 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Smile Acadimos ως πλέον συμφέρουσα οικονομικά.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κρήτη

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κρήτη από 21-24 Απριλίου 2016 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου ΙΑΣΩΝ γιατί ήταν πληρέστερη από τις υπόλοιπες. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

 

 

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΉΤΗ.pdf)ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΉΤΗ.pdf[ ]335 Kb
 

Για την εκδρομή στη Νότια Γαλλία

Η εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου στη Νότια Γαλλία στο διάστημα 21-25 Απριλίου 2016 ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS TOURS, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη και σύμφωνη με τις προδιαγραφές του σχολείου προσφορά. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο γραφείο πράξεων της Δ/νσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στην Αρκαδία

Για την τριήμερη εκδρομή στην Αρκαδία (13-15/11) επελέγη η προσφορά του τουριστικού γραφείου Smile Acadimos, γιατί ήταν η οικονομικότερη και πληρέστερη. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στα Τζουμέρκα

Για την τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στα Τζουμέρκα (22-24/4), επελέγη η προσφορά του γραφείου Messogia Tours διότι:

1. το ξενοδοχείο που προτείνει βρίσκεται γεωγραφικά σε καλύτερο σημείο για την εξυπηρέτηση των σκοπών της εκδρομής,

2. προτείνεται δείπνο (μπουφέ) στο ξενοδοχείο και όχι σε εστιατόριο εκτός ξενοδοχείου και

3. προτείνονται αθλητικές δραστηριότητες με σαφήνεια, ποικιλία και κατάλληλες για τους σκοπούς της εκδρομής και την ηλικία των μαθητών.

 

Eκδρομή στην Πέλλα (15-17/1/16)

Για την τριήμερη εκδρομή στην Πέλλα (15-17/1/16) επελέγη η προσφορά του γραφείου ΙΑΣΩΝ. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στη Βόρεια Ιταλία

Για την εκδρομή στη Βόρεια Ιταλία στο διάστημα 21-25 Απριλίου 2016 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Smile Acadimos. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων Δ/ντή και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Eκδρομή στο Πήλιο (30/4 με 3/5)

Για την εκδρομή στο Πήλιο στις 30/4 με 3/5 επιλέχθηκε το πρακτορείο Messogia Tours λόγω πληρέστερης οικονομικής προσφοράς.

 

Eκδρομή στο Καρπενήσι (3-6 Απριλίου)

Για την εκδρομή στο Καρπενήσι (3-6 Απριλίου) επιλέχθηκε το πρακτορείο Messogia tours λόγω καλύτερης και πιο τεκμηριωμένης προσφοράς.

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (14-16/11/14)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΩΝ  9 ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ  ΣΤΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΑ , ΕΠΕΛΕΓΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ IMAGINATION TRAVEL. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

 

Εκδρομή στο νομό Ιωαννίνων 10-13 Απριλίου 2013

Εκδρομή 4ήμερη 20 μαθητών στο νομό Ιωαννίνων 10-13 Απριλίου 2013.
Επιλέξαμε το γραφείο γενικού τουρισμού Messogia Tours λόγω καλύτερης οικονομικής προσφοράς στις ζητούμενες παροχές.

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast