.............................................................................................

Η επικοινωνία με το σχολείο γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

..........................................................................................................................................

Ωράριο λειτουργίας

..........................................................................................................................................

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης

..........................................................................................................................................

[16.3.24] Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε ΠΣ για το 2024-2025

Νέο! [16.3.24] Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

..........................................................................................................................................


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Για την εκδρομή στη Γαλλία

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στη Γαλλία επαναπροκηρύσσεται σε διαφορετικές ημερομηνίες, λόγω του ότι για τις προηγούμενες προκηρύξεις δεν κατατέθηκαν οι απαιτούμενες από το νόμο 3 προσφορές από τουριστικά γραφεία.

 

Για την εκδρομή στην Ιρλανδία

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στην Ιρλανδία ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη και πληρέστερη προσφορά.

 

Νέα εγκύκλιος για διδακτικές επισκέψεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Σύμφωνα με την Υ.Α.  αριθμ. 33120/ΓΔ4, ΦΕΚ 681, 6-3-17 , άρθρο 4: «Μαθητές/μαθήτριες οι οποίοι δε συμμετέχουν, παραμένουν στο σχολείο καθ΄όλη τη διάρκεια της διδακτικής επίσκεψης και συμμετέχουν σε σχολικές  δραστηριότητες  ή παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων»

 

Ακύρωση εκδρομών (Θεσσαλονίκη, Λέσβος)

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές στην Θεσσαλονίκη και στην Λέσβο, ακυρώνονται.

 

Δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στην Κεφαλλονιά

Ανακοινώνεται ότι η εκδρομή στην Κεφαλλονιά δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών.

 

Επιλογές τουριστικών πρακτορείων για τις εκδρομές σε Λέσβο και Κορινθία-Αρκαδία

Για την εκδρομή στη Λέσβο έχει επιλεγεί το πρακτορείο  RIKA Travel γιατί ήταν η πιο οικονομική προσφορά.

Για την εκδρομή στην Κορινθία και Αρκαδία έχει επιλεγεί το πρακτορείο  Smile Acadimos γιατί ήταν η πιο οικονομική προσφορά.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στα Ιωάννινα (6-9/4/17)

Η διοργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα (6-9/4/2017) ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο ΙΑΣΩΝ. Η αξιολόγηση των προσφορών επισυνάπτεται.

 

Aνάθεση εκδρομών-αναβολή εκδρομής στα Καλάβρυτα

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη νοτιοδυτική Γαλλία, η διοργάνωση ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS TOURS, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Η έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων για την Πολωνία (23-29/4/17) ανατέθηκε στο Liaison tours, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Η προγραμματισμένη ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στα Καλάβρυτα (28/1/17) αναβάλλεται λόγω  δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψει ο καιρός.

 

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πολωνία (6-10/4/17)

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πολωνία (6-10/4/17) κατατέθηκαν εμπρόθεσμα (μέχρι 27/10/16 και ώρα 12)  κλειστές προσφορές στη γραμματεία του σχολείου από τα παρακάτω πέντε (5) τουριστικά γραφεία: IQ Holidays, At Travel, Smile Acadimos, NSTravel και Travelway. Εκπρόθεσμα (31/10/16) κατατέθηκε προσφορά από  το τουριστικό γραφείο Hellas Ferries Center.

Σύμφωνα με τις διατάξεις  της παρ.2 άρθρου 14 της ΥΑ129287/Γ2/10-11-2011 και  τη σχετική προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία αναρτήθηκε στις 24/10/16 στην ιστοσελίδα της Α΄Διεύθυνσης ΔΕ Αθηνών , η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών τουριστικών γραφείων, αφού συνέταξε πίνακα με την προσφορά κάθε συμμετέχοντα, ώστε οι προσφορές να είναι οικονομικά και ποιοτικά συγκρίσιμες, αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση της εκδρομής στο γραφείο Smile Acadimos διότι πληροί τους όρους της προκήρυξης και  είναι η πλέον συμφέρουσα από άποψη ποιότητας και τιμής (575 ευρώ), διότι:

Α. Εξασφαλίζει απ΄ευθείας πτήσεις από και προς την Πολωνία σύμφωνα με την προκήρυξη του σχολείου και μάλιστα σε ώρες  ώστε  να αξιοποιούνται  πλήρως τόσο η πρώτη όσο και η τελευταία μέρα της εκδρομής.

Β. προσφέρει 50 ευρώ έκπτωση σε καθένα από τα αδέλφια μαθητών

Γ. προσφέρει δωρεάν την είσοδο και την ξενάγηση στο ΄Αουσβιτς

Δ. εκτός του αρχηγού/συνοδού, υπάρχει ξεναγός συνεχώς μαζί με το group.

 

Ακύρωση εκδρομής στην Αρκαδία

Η εκδρομή στην Αρκαδία (25-27/11/2016), ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενων αριθμού μαθητών.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αλόννησο

Για την εκδρομή στην Αλόννησο επελέγη η προσφορά του πρακτορείου Albedo Travel επειδή ήταν η πιο οικονομική αλλά και πληρέστερη. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη 18-20/3/16

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη 18-20/3/16 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Smile Acadimos ως πλέον συμφέρουσα οικονομικά.

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast