*** Η  γραμματεία του σχολείου είναι ανοιχτή για το κοινό τις εργάσιμες μέρες  από 11.00 π.μ. έως 13.15 μ.μ. ***

Αρχική σελίδα / Εκδρομές - Επιλεγμένα πρακτορεία

Εκδρομές

εκδρομές -  πρακτορεία

Aνάθεση εκδρομών-αναβολή εκδρομής στα Καλάβρυτα

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη νοτιοδυτική Γαλλία, η διοργάνωση ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS TOURS, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Η έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων για την Πολωνία (23-29/4/17) ανατέθηκε στο Liaison tours, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά.

Η προγραμματισμένη ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στα Καλάβρυτα (28/1/17) αναβάλλεται λόγω  δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψει ο καιρός.

 

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πολωνία (6-10/4/17)

Για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πολωνία (6-10/4/17) κατατέθηκαν εμπρόθεσμα (μέχρι 27/10/16 και ώρα 12)  κλειστές προσφορές στη γραμματεία του σχολείου από τα παρακάτω πέντε (5) τουριστικά γραφεία: IQ Holidays, At Travel, Smile Acadimos, NSTravel και Travelway. Εκπρόθεσμα (31/10/16) κατατέθηκε προσφορά από  το τουριστικό γραφείο Hellas Ferries Center.

Σύμφωνα με τις διατάξεις  της παρ.2 άρθρου 14 της ΥΑ129287/Γ2/10-11-2011 και  τη σχετική προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία αναρτήθηκε στις 24/10/16 στην ιστοσελίδα της Α΄Διεύθυνσης ΔΕ Αθηνών , η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών τουριστικών γραφείων, αφού συνέταξε πίνακα με την προσφορά κάθε συμμετέχοντα, ώστε οι προσφορές να είναι οικονομικά και ποιοτικά συγκρίσιμες, αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση της εκδρομής στο γραφείο Smile Acadimos διότι πληροί τους όρους της προκήρυξης και  είναι η πλέον συμφέρουσα από άποψη ποιότητας και τιμής (575 ευρώ), διότι:

Α. Εξασφαλίζει απ΄ευθείας πτήσεις από και προς την Πολωνία σύμφωνα με την προκήρυξη του σχολείου και μάλιστα σε ώρες  ώστε  να αξιοποιούνται  πλήρως τόσο η πρώτη όσο και η τελευταία μέρα της εκδρομής.

Β. προσφέρει 50 ευρώ έκπτωση σε καθένα από τα αδέλφια μαθητών

Γ. προσφέρει δωρεάν την είσοδο και την ξενάγηση στο ΄Αουσβιτς

Δ. εκτός του αρχηγού/συνοδού, υπάρχει ξεναγός συνεχώς μαζί με το group.

 

Ακύρωση εκδρομής στην Αρκαδία

Η εκδρομή στην Αρκαδία (25-27/11/2016), ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενων αριθμού μαθητών.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αλόννησο

Για την εκδρομή στην Αλόννησο επελέγη η προσφορά του πρακτορείου Albedo Travel επειδή ήταν η πιο οικονομική αλλά και πληρέστερη. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη 18-20/3/16

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη 18-20/3/16 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Smile Acadimos ως πλέον συμφέρουσα οικονομικά.

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κρήτη

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κρήτη από 21-24 Απριλίου 2016 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου ΙΑΣΩΝ γιατί ήταν πληρέστερη από τις υπόλοιπες. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

 

 

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΉΤΗ.pdf)ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΉΤΗ.pdf[ ]335 Kb
 

Για την εκδρομή στη Νότια Γαλλία

Η εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου στη Νότια Γαλλία στο διάστημα 21-25 Απριλίου 2016 ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο IKAROS TOURS, το οποίο κατέθεσε την οικονομικότερη και σύμφωνη με τις προδιαγραφές του σχολείου προσφορά. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο γραφείο πράξεων της Δ/νσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στην Αρκαδία

Για την τριήμερη εκδρομή στην Αρκαδία (13-15/11) επελέγη η προσφορά του τουριστικού γραφείου Smile Acadimos, γιατί ήταν η οικονομικότερη και πληρέστερη. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στα Τζουμέρκα

Για την τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στα Τζουμέρκα (22-24/4), επελέγη η προσφορά του γραφείου Messogia Tours διότι:

1. το ξενοδοχείο που προτείνει βρίσκεται γεωγραφικά σε καλύτερο σημείο για την εξυπηρέτηση των σκοπών της εκδρομής,

2. προτείνεται δείπνο (μπουφέ) στο ξενοδοχείο και όχι σε εστιατόριο εκτός ξενοδοχείου και

3. προτείνονται αθλητικές δραστηριότητες με σαφήνεια, ποικιλία και κατάλληλες για τους σκοπούς της εκδρομής και την ηλικία των μαθητών.

 

Eκδρομή στην Πέλλα (15-17/1/16)

Για την τριήμερη εκδρομή στην Πέλλα (15-17/1/16) επελέγη η προσφορά του γραφείου ΙΑΣΩΝ. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων της Διεύθυνσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Για την εκδρομή στη Βόρεια Ιταλία

Για την εκδρομή στη Βόρεια Ιταλία στο διάστημα 21-25 Απριλίου 2016 επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Smile Acadimos. Το αναλυτικό σκεπτικό της επιλογής βρίσκεται στο βιβλίο πράξεων Δ/ντή και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Eκδρομή στο Πήλιο (30/4 με 3/5)

Για την εκδρομή στο Πήλιο στις 30/4 με 3/5 επιλέχθηκε το πρακτορείο Messogia Tours λόγω πληρέστερης οικονομικής προσφοράς.

 
Περισσότερα Άρθρα...

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast