Η επικοινωνία με το σχολείο θα εξακολουθήσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι κηδεμόνες των μαθητών /τριών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self tests από τα φαρμακεία μέχρι την Παρασκευή 17/9, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις θέσεις 155 και 156 εισακτέων στην Α΄ τάξη και για τον πίνακα επιλαχόντων

Εγγραφές Α΄ τάξης: Πατήστε ΕΔΩ

Νέο! Αποτελέσματα εξετάσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου σχολικού έτους 2021-22

Νέο! Καθημερινή προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο

Ευχαριστίες


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις που έγιναν

Οι μαθητές μας στους 2ους Μαθηματικούς Αγώνες

Οι μαθητές της Γ τάξης Πιταράς Αρτέμιος, Πιταρά Άρτεμις, Ροβάτσου Γλυκερία, Ροδόπουλος Κων/νος και Χιλιαρχοπούλου Ιριάνα συμμετείχαν στους 2ους Μαθηματικούς Αγώνες που διοργάνωσε η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία την Κυριακή 7/5/17 στα Αρσάκειο Τοσίτσειο της Εκάλης.

Τα παιδιά κατέκτησαν την 3η θέση μεταξύ 56 σχολείων που συμμετείχαν!

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές  και στον συνάδελφο Χρήστο Μάλλιαρη και πάντα επιτυχίες!

 

Οι μαθητές μας στον 3ο Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών για μαθητές Γυμνασίου ?Πειραματίζομαι Ερευνώ και Ανακαλύπτω 2017?

Οι μαθητές της Γ? τάξης Λιαναντωνάκης Εμ., Πανόπουλος Ορέστης και Μαγκούτας Γιώργος βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/5/2017 στο ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων.

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!

 

Συγχαρητήρια και σε όλους τους συναδέλφους ΠΕ4 για την εξαιρετική δουλειά τους!

 

Επιτυχία μαθητών μας σε Διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικής.

Οι μαθητές μας πρώτευσαν στον 5ο Διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικής που διοργάνωσε η Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παρασκευής «Ευγένιος Ντελακρουά».

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν!

Ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν, προετοίμασαν, συνόδευσαν, καθοδήγησαν, ενθάρρυναν τα παιδιά με οιονδήποτε τρόπο! Πάντα τέτοια!

Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.

Επισυνάπτονται τα αποτελέσματα.

 

Μαθητές μας στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης

ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι μαθητές της Γ' τάξης του Σχολείου μας Δάβαρης Νικόλας (Γ2), Σταματοπούλου Αναστασία (Γ6) και Στάμος Ανδρέας (Γ6) συμμετείχαν παρουσιάζοντας την εργασία τους με τίτλο "το πρόβλημα της δευτερογενούς συσκευασίας" στην ενότητα Μαθηματικών του 1ου Μαθητικού Συνεδρίου Έρευνας και Επιστήμης.

Το συνέδριο διεξήχθη από 10/3/17 έως 12/3/17, υπό την  αιγίδα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη Κων/πόλεως και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στην εργασία τους οι μαθητές κατέγραψαν και τεκμηρίωσαν τα αποτελέσματά τους μετά τη διερεύνηση σχετικού προβλήματος στο πλαίσιο του Ομίλου Μαθηματικών "Η μαθηματική μας εμπειρία".

Το κείμενο στάλθηκε στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και μετά από κρίση, η εργασία έγινε δεκτή για παρουσίαση, που διεξήχθη το Σάββατο 11/3/17 στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Στη συνέχεια η εργασία θα δημοσιευτεί στα πρακτικά του συνεδρίου.


 

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών μας στο σκάκι!

Το σχολείο μας κατέλαβε την 2η θέση στο

15ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Την ομάδα του σχολείου αποτέλεσαν οι Πανόπουλος Ορέστης, Αποστόλου Πέτρος, Καρανικήτας Αννίβας, Κασιούμης Βασίλης και Γρηγοράτου Αλεξία.
Συγχαρητήρια, παιδιά! Πάντα ψηλά!

Συγχαρητήρια και στη δεύτερη ομάδα του σχολείου, από τους μαθητές Γκόργκα Αλέξανδρο, Κασιούμη Παναγιώτα, Παπαζαχαρία Χριστόφορο και Βάσιλα Βασίλη, που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

 
Περισσότερα Άρθρα...

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast