.............................................................................................

Η επικοινωνία με το σχολείο γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

..........................................................................................................................................

Ωράριο λειτουργίας

..........................................................................................................................................

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης

..........................................................................................................................................

[16.3.24] Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε ΠΣ για το 2024-2025

Νέο! [16.3.24] Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων

..........................................................................................................................................


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις που έγιναν

1ος αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων μεταξύ ΠΣ και ΠΕΙΣ νομού Αττικής

ΜΑΘΗΤΕΣ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου Γυμνασίου & Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής αποφάσισε τη διοργάνωση του 1ου αγώνα δρόμου (4 χλμ) μεταξύ των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων του νομού Αττικής με τίτλο: « Run to excellence», που θα διεξαχθεί στον Υμηττό την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 09.00 π.μ.

Επισημαίνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες του Σχολείου μας όπως και οι κηδεμόνες τους.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Παρακαλούμε όσοι/ες μαθητές και μαθήτριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, όπως και οι κηδεμόνες τους, να το δηλώσουν στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας μέχρι την Παρασκευή 1/3/24.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην πρόσκληση που επισυνάπτεται.
Attachments:
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΑΓΩΝΑΣ 4 ΧΛΜ).pdf)Agwnas dormou PS kai PEIS[ ]295 Kb
 

Συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στην Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας 2024

ΜΑΘΗΤΕΣ

Συγχαρητήρια στη  επιχειρηματική ομάδα του σχολείου μας για την εξαίρετη παρουσία της στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας 2024 που έλαβε χώρα στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του JA Greece. Με τη δημιουργία περιπτέρου οι μαθητές/ριες της Γ΄ Γυμνασίου Μαριτίνα Βασιλάκου, Φαίδρα Κωστελέτου, Θανάσης Πούλιας, Αντώνης Πυροβολάκης, Σταύρος Ρεπούσκος, Νικόλας Σαπαλίδης και Ζωή Τσίπα υπό την εποπτεία της υπεύθυνης για τη δράση καθηγήτριας, κ. Σταματία Πασχαλιώρη κατάφεραν να γνωρίσουν στο ευρύ κοινό τους σκοπούς και δράση της κοινωνικής επιχειρηματικής τους δράσης, της εικονικής επιχείρησης “Memniso”. Παράλληλα, κατάφεραν μέσα από αυτή την προσπάθεια να συμβάλλουν στην ανάδειξη των αναγκών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας που συμβιώνουν ή φροντίζουν άτομα με άνοια και, κυρίως, με τον ιστότοπο που δημιούργησαν αλλά και τον σχεδιασμό ψηφιακών εφαρμογών να προτείνουν τρόπους για την κάλυψη μέρους των αναγκών αυτών.

Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους φορείς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή των παιδιών μας, τους γονείς τους που, όπως πάντα στάθηκαν αρωγοί και σε αυτό τους το εγχείρημα και, φυσικά, όλους/ες τους/τις συναδέλφους που υποστήριξαν με κάθε τρόπο το έργο τους και ιδιαίτερα στην κ. Σοφία Νικητοπούλου και στον κ. Ιορδάνη Παπαδόπουλο.

 

Συμμετοχή μαθητών μας στο 10ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

To Σάββατο 17/04/2021 στις 12:00 το μεσημέρι ομάδα μαθητριών μας της Γ΄ Γυμνασίου θα παρουσιάσουν το έργο τους στο 10ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κρήτη.
Για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του έργου των μαθητριών μπορείτε να συνδεθείτε  στην παρακάτω αίθουσα παρουσιάσεων:
 

3ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης

Διεξάγεται στις 9, 10 και 11 Απριλίου 2021 (διαδικτυακά)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: www.scrs.edu.gr

Επισυνάπτονται

- Δελτίο τύπου

- Αφίσα

- Πρόγραμμα (συνοπτικό)

 

Διάκριση μαθήτριας του σχολείου μας

Η μαθήτρια του σχολείου μας Εμμανουέλα Μιχελάκη (της Γ’ Γυμνασίου) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στο Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Πυροβόλων & Αεροβόλων όπλων, που έγινε 29/7 – 2/8/2020 στα σκοπευτήρια Μαλακάσας & Βύρωνα, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ).

Έχει τα συγχαρητήρια όλων μας και τις ευχές για νέες διακρίσεις.

 

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast