Η επικοινωνία με το σχολείο θα εξακολουθήσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

..........................................................................................................................................

Ωράριο λειτουργίας

..........................................................................................................................................

νέο! Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

8.9.22 Πρωτόκολλο λειτουργίας COVID-19

.............................................................................................

Γιάννης Ρίτσος, Ειρήνη

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Εισαγωγή μαθητών / Αποτελέσματα - Βαθμολογίες τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε πίνακα με τους βαθμούς των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Αθηνών, σε φθίνουσα σειρά (κατάταξη).

 

 

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 16 του άρθρου Α1 της ΥΑ  58877/Δ6/25-5-2021, αναρτούμε τα αποτελέσματα της δοκιμασίας εισαγωγής που έγινε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 28/6/21 με αναφορά αποκλειστικά στον κωδικό αίτησης των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την παρ. 17 της ίδιας ΥΑ, σε  περίπτωση ισοβαθμίας στην τελευταία θέση των επιτυχόντων/ουσών γίνεται  κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων/ουσών μαθητών/τριών, με ευθύνη του 
ΕΠ.Ε.Σ.. και παρουσία των ενδιαφερομένων  γονέων και/ή κηδεμόνων. Επειδή  υπάρχει ισοβαθμία, για τις  θέσεις 155 και 156  θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν βαθμό εισαγωγής 70 (δηλαδή όσοι βρίσκονται στις θέσεις 155-182). Οι 2 πρώτοι υποψήφιοι  που θα κληρωθούν, θα συμπληρώσουν τον πίνακα εισαγομένων, ενώ οι υπόλοιποι, με τη σειρά που θα κληρωθούν, θα απαρτίσουν τον πίνακα επιλαχόντων/ουσών, που έχει ισχύ μέχρι τις 20/1/22.

Στη συνέχεια, θα γίνει κλήρωση μεταξύ όσων συγκέντρωσαν 68 μόρια (θέσεις 183-214), ώστε να  δημιουργηθεί πίνακας κατάταξης επιλαχόντων, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην περίπτωση εξάντλησης του προηγουμένου.

Η κλήρωση  για τις θέσεις 155-182 θα γίνει την Παρασκευή 2/7/21 στις 10.00 πμ και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να παραβρεθούν, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid 19. Η κλήρωση για τις θέσεις 183-214 θα γίνει την ίδια μέρα, στις 11.00 και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να παραβρεθούν, τηρώντας επίσης όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid.

 

Attachments:
Download this file (bathmologies_2gymp.pdf)Πίνακας βαθμολογιών[ ]199 Kb
 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast