Η επικοινωνία με το σχολείο θα εξακολουθήσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω του email 2gympeir@sch.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι κηδεμόνες των μαθητών /τριών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self tests από τα φαρμακεία μέχρι την Παρασκευή 17/9, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη

Νέο! Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις θέσεις 155 και 156 εισακτέων στην Α΄ τάξη και για τον πίνακα επιλαχόντων

Εγγραφές Α΄ τάξης: Πατήστε ΕΔΩ

Νέο! Αποτελέσματα εξετάσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου σχολικού έτους 2021-22

Νέο! Καθημερινή προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο

Ευχαριστίες


 

Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα

Για τις εγγραφές στην Α΄ τάξη

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ Γυμνασίου,

με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής της διασποράς του covid-19, οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε αποκλειστικά  στο διάστημα 1/9/2020-4/9/2020 να αποστείλετε στο μέιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ΥΔ (επισυνάπτεται) για την μετεγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο μας. Η ΥΔ μπορεί να κατατεθεί με δύο τρόπους: α) τυπώνοντας, υπογράφοντας και σκανάροντας το επισυναπτόμενο υπόδειγμα, αφού θεωρήσετε το γνήσιο της υπογραφής σας  σε ΚΕΠ, ή β) καταθέτοντας ηλεκτρονική ΥΔ μέσω του gov.gr, αντιγράφοντας το κείμενο που επισυνάπτεται στο υπόδειγμα. Τέλος, θα πρέπει έως τις 25/9/2020 να καταθέσει ο μαθητής ή η μαθήτρια στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του το «Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή» (μόνο την πρώτη σελίδα) υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από Ιατρό, προκειμένου να μπορεί να συμμετέχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

ΑΡΝΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την μετεγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να στείλετε αποκλειστικά στο διάστημα 1-4/9/20 με έναν από τους προαναφερόμενους τρόπους την ΥΔ που επισυνάπτεται.

Σε περίπτωση αδυναμίας πραγματοποίησης της εγγραφής ηλεκτρονικά, να μας ενημερώσετε στο μέιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να σας ορίσουμε ραντεβού από 2/9/2020 έως 4/9/2020.

 

Attachments:
Download this file (ΑΔΥΜ.pdf)ΑΔΥΜ[ΑΔΥΜ]249 Kb
Download this file (ΥΔ άρνησης θέσης pdf.pdf)ΥΔ άρνησης θέσης pdf [ΥΔ άρνησης θέσης pdf ]131 Kb
Download this file (ΥΔ άρνησης θέσης.doc)ΥΔ άρνησης θέσης[ΥΔ άρνησης θέσης]48 Kb
Download this file (ΥΔ μετεγγραφή pdf.pdf)ΥΔ μετεγγραφή pdf[ΥΔ μετεγγραφή pdf]155 Kb
Download this file (ΥΔ μετεγγραφή.doc)ΥΔ μετεγγραφή[ΥΔ μετεγγραφή]252 Kb
 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast