Αριθμός εισακτέων στην Α΄τάξη: 156
Αρχική σελίδα / Εισαγωγή μαθητών / Αποτελέσματα Εξετάσεων Εισαγωγής στην Α' τάξη

Αποτελέσματα Εξετάσεων Εισαγωγής στην Α' τάξη

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της έκδοσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών στην Α? τάξη του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθήνας, επιτυχόντες είναι οι μαθητές με αύξοντα αριθμό από  1 έως 160 (στο αρχείο που επισυνάπτεται).

Στις θέσεις 161 και 162 ισοβάθμισαν τρεις (3) μαθητές (Βασιλού Αλεξάνδρα, Γονατά Μαρία-Σταματία και Κολοβός Βασίλειος). Μεταξύ αυτών θα διενεργηθεί κλήρωση, για την πλήρωση δύο (2) θέσεων, μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου των 162 μαθητών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου του Σχολείου, με παρουσία της επιτροπής του Εξεταστικού Κέντρου και των Γονέων/Κηδεμόνων των μαθητών, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2013, στις 9.00 π.μ., στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Με ανάλογη διαδικασία κλήρωσης, την ίδια ημέρα και ώρα, θα καθοριστεί και η σειρά των επιλαχόντων σε όσες περιπτώσεις υπάρχει ισοβαθμία, σε πρώτη φάση μέχρι και τον αριθμό 203.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να ενημερωθούν ατομικά για την αναλυτική βαθμολογία των παιδιών τους από την ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα: depps.athena.net.gr/depps/apotelesmata

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι μετεγγραφές των μαθητών που πέτυχαν στην Α? τάξη του 2ου Π.Π. Γυμνασίου Αθήνας θα γίνει στο διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2013 βάσει της κείμενης νομοθεσίας (Π.Δ. 104/1979 άρθρο 17).


Οδηγίες για την ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων

Σχολείο: επιλέγετε από λίστα «2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας»

Αρ. Πρωτοκόλλου: Γράφετε τον αύξοντα αριθμό της αίτησής σας, όπως φαίνεται στο «Δελτίο υποψηφίου» (είναι ένας αριθμός από 1 έως 364)

Αρχικό γράμμα ονόματος, επώνυμου και πατρώνυμου (μαθητή): Γράφετε ένα μόνο αρχικό γράμμα αντίστοιχα, με ελληνικούς ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες (όπως αναγράφεται στο «Δελτίο υποψηφίου»)

Η βαθμολογία σε κάθε μάθημα, είναι από 1-40

Attachments:
Download this file (2 ath 2.pdf)2 ath 2.pdf[Αποτελέσματα εξετάσεων]367 Kb
 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast